Coworking Myyr York

Communal working space in the heart of Myyrmäki!

Uncategorised

Kokoustilojen varausehdot

Coworking Myyr York tilan kokoustilojen käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1. Iso ja pieni neukkari sekä galleria-kahvila sekä toinen työpajatila ovat varattavissa joka päivä klo 7 - 21 väliseksi ajaksi. Muut tilat arkisin klo 17 - 21 välisenä aikana sekä viikonloppuisin klo 7 - 21. Koko tilan varaus ei sisällä kahta pikkuneukkarin vieressä olevaa MYYRMÄKI-liikkeen käytössä olevaa toismitotilaa. Tilat ovat varattavissa myös useammaksi peräkkäiseksi päiväksi jolloin tiloihin voi jättää omia tavaroita eikä niitä tarvitse siivota välillä.

2. Tila on varaajan käytössä varattuna ajankohtana. Tilasta on poistuttava varausajan päätyttyä. Viikonloppu- ja iltakäytön osalta avainten noudosta ja palauttamisesta on sovittava erikseen.

3. Varaajan toiminta ei saa aiheuttaa häiriötä tilan muille käyttäjille. Varaajan käytettävissä ovat työskentelysalin Lundia hyllystä löytyvät toimistotarvikkeet, sohvaryhmän vierestä löytyvä kirjasto sekä keittiö astioineen. Tarvikkeet, kirjat ja lehdet tulee palauttaa paikoilleen aina tilasta poistuttaessa.

Tilan muiden käyttäjien tavaroihin (tietokoneet, toimistotarvikkeet, paperit jne.) tai kaapeissa oleviin tavaroihin ei saa koskea.

4. Varaajan käytettävissä on 4-väri tulostin, kopiokone ja skanneri sekä WiFi verkko joiden tunnukset löytyvät tilan seinältä.

Pikkuneukkarista löytyy näyttöruutu johon voi kytkeä tietokoneen langattomasti Apple Tv:n välityksellä tai VGA/HTMI liitännällä.

Tiloja säännöllisesti käyttävien on mahdollista saada käyttöönsä säilytystilaa ja/tai lukittava lokero.

5. Mikäli varaaja pitää kulkua tilaan avoimena, varaajan tulee valvoa ettei tilaan pääse asiattomia henkilöitä. Varaaja vastaa omalla käyttövuorolla tilasta mahdollisesti katoavasta omaisuudesta. Kauppakeskukseen vievä väliovi on pidettävä kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella aina lukittuna eikä kauppakeskuksen tiloihin saa tällöin kulkea.

6. Poistuttaessa tilasta paikat tulee siivota ja kalusteet tulee aina jättää alkuperäisille paikoille. Mikäli roskia syntyy enemmän mitä tilan jäteastioihin mahtuu, roskat tulee viedä IsoMyyrin lastauslaiturilla sijaitseviin jäteastioihin.

Likaiset astiat tulee laitta astianpesukoneeseen. Kahvinkeitin on otettava pois päältä ja puhdistettava.

Siivouskomerosta löytyy imuri, moppi, pesuaineita sekä wc- ja talouspaperia.

7. Voit mainostaa tilassa järjestettävää tapahtumaa tilan ikkunassa ja ilmoitustaululla sekä postata siitä tiedon tilan Facebook-sivulle.

Tilasta löytyy Polaroid kamera jolla halukkaat käyttäjät voivat ottaa itsestään kuvan ja lisätä sen seinältä löytyvään kollaasiin.

8.Tilasta aiheutuvat kustannukset katetaan käyttäjiltä perittävillä maksuilla, joten kokoustilojen käyttäjien tulee sitoutua tiloista perittävään vuokraan. Useammaksi vuorokaudeksi varatuista tiloista ei peritä vuokraa klo 21 - 7 väliseltä ajalta. Vuokra-lasku lähetetään varaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja sen maksuehto on 10 vrk/netto.

Varausehtojen vastaisesta toiminnasta aiheutuvat kustannukset kuten ylimääräinen siivous, korjaustyöt ja vastaavat veloitetaan täysimääräisenä varaajalta.

Yhteisö

Coworking tilaan jo nyt syntynyt eri alojen ammattilaisista koostuva yhteisö joka tukee toinen toistensa tekemistä. Syksyn myötä on luvassa yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia.

Yhteisöllinen työtila

Coworking Myyr York on Myyrmäen sydämestä löytyvä yhteisöllinen työtila, jonka jäsenet voivat käyttää tiloja monipuolisesti omien tarpeidensa mukaisesti. Yhteisöllinen työtila on jaettu tila, jossa jokainen voi asettua mille tahansa vapaalle paikalle. Duunareille löytyy sekä oman rauhan tuovia nurkkauksia että tytöpisteitä yhteisen ison pöydän ääressä. Mukaan pääsee joko päivämaksulla tai hankkimalla kuukauden mittaisen paketin. Jäsenten käytettävissä on läppäripaikan lisäksi langaton verkko, 4-väri lasertulostein, skanneri, pari dataprojektorilla varustettua neuvottelutilaa, lounge kirjastoineen sekä keittiö ja sosiaalitilat.

Tutustu jäsenpaketteihin täällä

TapahtumatilaCoworking Myyr York on myös kokous- ja tapahtumatila monenlaiseen käyttöön
* omien asiakkaiden ja sidosryhmien tapaamisiin
* työpajoihin
* yhteisöllisten tapahtumien suunnittelukokouksiin
* koulutustilaisuuksiin

Käytettävissä on seuraavat tilat

* pieni neukkari max. 6 henkeä
* iso neukkari max. 12 henkeä
* galleria-kahvila max. 20 henkeä
* tapahtumatila max. 30 henkeä
* koko tila max. 100 heä

Tila Pieni neukkari Iso neukkari Galleria-kahvila Työskentelytila Koko tila
Tuntihinta 10 eur 20 eur 25 eur 40 eur 100 eur
amu-/Iltapäivä/Ilta 4h 25 eur 45 eur 50 eur 100 eur 225 eur
Koko päivä 8h 40 eur 80 eur 90 eur 160 eur 320 eur

* Jäsenpaketteihin Member ja Team sisältyy mahdollisuus varata neukkari ennakkoon. Samanaikaisesti neukkarivarauksia voi olla voimassa kuitenkin korkeintaan 8 tunniksi.
** Kaikki jäsenet saavat kokoustilojen hinnoista - 25 %
*** Koko tila on lähtökohtaisesti varattavissa vain viikonloppuisin (la-su) ja arkipyhinä
**** Työskentelytiloista vain toinen on varattavissa arkisin klo 8 - 16 välisenä aikana
Hintoihin lisätään alv 24 %
Erikoistarpeista kannattaa pyytää aina erillinen tarjous.


Galleria-kahvila on varattavissa myös pidempiaikaiseen näyttelykäyttöön.

Varaukset ja tiedustelut

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
puh: 020 7300 900

Myyr York Street Art City - AIKO hanke

Coworking Myyr York on osa keväällä 2017 käynnistynyttä Uudenmaan liiton rahoittamaa AIKO hanketta, johon Myyrmäen kaupunkikulttuuri ry sai maakuntaliitolta yhteensä 100 000 euron rahoituksen vuosille 2017 - 2018. Muita rahoittajia ovat Vantaan kaupunki sekä Myyrmäessä toimivat yritykset.

Hankkeen toimintalinjat sekä konkreettiset toimenpiteet:

Elävästä kaupunkikulttuurista uudeksi yritystoiminnaksi

Myyrmäen vahvuus on aidossa asukaslähtöisessä elävässä kaupunkikulttuurissa, katutaiteessa, lukuisissa pop up tapahtumissa sekä orastavassa pop up yrittäjyydessä. Ensimmäisen toimintalinjan tavoitteena on rakentaa konkreettisia polkuja elävästä kaupunkikulttuurista, kaupunkitapahtumista, katutaiteesta ja musiikista yrittäjyyteen.

Luovan alan yritystoiminnan hautomo

Katutaidetta ja musiikkia Myyrmäessä on harrastettu ja opiskeltu vuosikymmeniä. Luovien alojen yrityshautomo tarjoaisi polun intohimosta ammattiin omalla asuinalueella. Sekä katutaiteen että musiikin alueelta löytyy runsaasi uusia ja vanhoja mahdollisuuksia menestykselliseen liiketoimintaan. Toiminnassa pyrittäisiin kiinteään yhteistyöhön alueen oppilaitosten nMetropolia Ammattikorkeakoulun ja Vaskivuoren lukion kanssa. Fyysisesti hautomo sijoittuisi kohdassa 3.2. esiteltävään pop up kauppakeskukseen, mutta toimisi verkostomaisesti myös muissa tiloissa.

Toimenpiteet:

 • työtilan tarjoaminen aloitteleville yrittäjille coworking tilasta
 • kaupallistamiseen, tuotteistamiseen, yrityksen perustamiseen, markkinointiin ja rahoituksen hankkimiseen liittyvän koulutuksen ja sparrauksen tarjoaminen
 • luovien alojen yrittäjien verkoston rakentaminen jolloin yrittäjät yhdessä voivat tarjota asiakkaille isompia ja toimivampia kokonaisuuksia

Come for a visit

Come for a cup of coffee and a tour around our Coworking space. We will show you around the office and introduce all the services, and afterwards you can stay and work for the rest of the day for free.

Mark the suitable time for you using this form. We will contact you if for some reason meeting at that time is not possible.

Katutaidekaupunginosan hyödyntäminen matkailussa

Katutaidematkailu on ympäri maailmaa voimakkaasti vahvistuva trendi, mutta Helsingin seudulta on puuttunut alue, jossa erilaisia katutaidekohteita olisi riittävästi käveltävällä etäisyydellä. Myyrmäen noin 50 kohdetta mahdollistavat niin matkailijoille kuin paikallisille asukkaille järjestettävien katutaidekierrosten järjestämisen niin että kierrokset voivat vielä päättyä katutaiteeseen ja graffitiin erikoistuneeseen taidemuseo Artsiin. Toimintaa on mahdollista täydentää erilaisilla työpajoilla ja kursseilla.

Toimenpiteet:

 • katutaidekohteita esittelevän verkko- ja mobiilisovelluksen rakentaminen
 • Myyrmäen katutaidekartan tuottaminen
 • katutaideoppaiden koulutus
 • katutaideopastusten ja työpajojen yhteismarkkinointi kohderyhmille

Katutaideoppaaksi

Järjestämme kesäkaudella säännöllisiä katutaideopastuksia Myyrmäen katutaidekohteisiin. Kierroksia vetämään koulutamme oppaita, jotka saavat vetämistään kierroksista korvauksen. Seuraava koulutus kesäkuussa 2017. Antamalla yhteystietosi saat tarkempia tietoja seuraavasta koulutuksesta.

Yksityisille kiinteistöyhtiöille tarjottavat katutaidepalvelut

Yksityisten kiinteistöyhtiöiden asunto-osakeyhtiöiden, toimitilakiinteistöjen, kauppakeskusten, rakennusliikkeiden ja vastaavien keskuudessa on herännyt vilkasta kiinnostusta katutaidetta kohtaan. Taiteilijoilla on taas runsaasti  hyödyntämätöntä potentiaalia jolla kiinteistökantaa voidaan muuttaa viihtyisämmäksi. Hankkeessa autetaan katutaiteilijoita löytämään polkuja joiden myötä harrastuksesta kehittyisi myös elinkeino.

Toimenpiteet:

 • verkkoalustan rakentaminen jota kautta asiakkaat voivat tilata katutaidetta omiin kiinteistöihinsä, valita taiteilijan ja tyylisuunnan sekä laskea toteutuksen kustannukset
 • edellä mainitun palvelun markkinointi alueen kiinteistöyhtiöille ja rakentajille

Onko taloyhtiönne kiinnostunut saamaan julkisivuun, kivijalkaan, porraskäytäviin tai muihin tiloihin katutaidetta. Jättäkää yhteystietonne niin tulemme mielellämme esittelemään eri toteutusmahdollisuuksia.

Kaupunkitapahtumat ja neljännen sektorin toiminta

Erilaiset kaupunkitapahtumat ja muu ns. neljännen sektorin toiminta sijoittuu perinteisen kansalaistoiminnan ja yritystoiminnan välimaastoon. Jakamistalouden myötä on löydettävissä runsaasti erilaisia uusia yritystoiminnan mahdollisuuksia.

Toimenpiteet:

 • kannustetaan ja sparrataan kaupunkitapahtumien järjetstäjiä tapahtumatuottamiseen liittyvän yritystoiminnan käynnistämiseen
 • luodaan edellytyksiä pop up muotoisen yritystoiminnan käynnistämiseen eri tapahtumien yhteydessä
 • rakennetaan toimintamalleja jotka edistävät tuotteiden ja palveluiden yhteiskäyttöä

Pop Up talo uuden yritystoiminnan kehtona

Hankkeen tavoitteena on  toteuttaa pop up toiminnan (sekä voittoa tavoittelemattoman että pop up yrittäjyyden) mahdollistava alusta, jonka kautta resurssit (mm. tilat, välineet, tietotaito) olisivat mahdollisimman tehokkaassa käytössä. Erityistä huomiota kiinnitetään tilojen (tyhjät tontit, purettavat tai käyttötarkoitustaan muuttavat kiinteistöt)  väiaikaiskäytön tuomiin mahdollisuuksiin sekä pop toiminnan kautta mahdollisesti syntyvän pysyvämmän yritystoiminnan löytämiseen.

Myyrmäen kaupunkikulttuuri ry on sopinut Myyrmäessä sijaitsevan vanhan kauppakeskus Isomyyrin toisen kerroksen liiketilojen muuttamisesta pop up toimintojen laboratorioksi. Isomyyri on vuonna 1987 valmistunut kauppakeskus joka on pikkuhiljaa autioitunut sen jälkeen kun puoli kilometriä etelään avattiin 1994 kauppakeskus Myyrmanni. Kiinteistönä Isomyyri tulee elinkaarensa päätepisteeseen 3 - 4 vuoden päästä, mutta sitä ennen tiloissa on mahdollista pilotoida erilaisia pop up toimintoja.

Tiloihin sijoittuu muun muassa

 • Coworking työtila sekä luovan alan yrityshautomo
 • Pop up teatteri ja näyttelytila
 • Artesaanipaja
 • Pop up liikkeitä, pop up kahvila sekä katuruokatoimijoita
 • Myyrmäen uudistuvan keskustan esittelytilat
 • Työtilat jossa myös kaupungin työntekijät voisivat työskennellä etenä myös Länsi-Vantaan puolella

Kauppakeskuksen toiseen kerrokseen sijoittuva ”Pop Up talo” topimii pilottina ideapaperissa esitellylle Kulttuuritehtaalle, jonka loppullinen toteutus jää tämän hankkeen jälkeiseen aikaan.

Toimenpiteet

 • Käynnistetään ja varustellaan coworking toimitila
 • Käynnistetään coworking tilan yhteydessä pienimuotoinen luovien alojen yrityshautomoa
 • Käynnistetään coworking periaatteella toimiva artesaanipaja
 • Varustetallaan katuruokatoimijoiden yhteiskeittiöksi soveltuva tila
 • Varustellaan estraditaiteelle soveltuva näyttämö ja tapahtumatila sekä markkinoidaan sitä alan toimijoille

Kivijalkaliikkeisiin perustuva urbaani kaupan ekosysteemi lähiöympäristössä

Moni asukas pettyi kun kauppakeskuksen laajentuminen jäi toteutumatta ja Prisma tulematta. Toisaalta tilanne avasi ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää Myyrmäkeen lähiöympäristössä ainutlaatuinen urbaani kivijalkaliikkeiden peittämä kävelykeskusta, jossa mahdollisten tulevien kivijalkayrittäjien olisi mahdollista testata yritysideaansa pop up tyyliin erilaisissa väliaikaisratkaisuissa.

Yhtenä tärkeänä näkökulmana voidaan pitää myös pyrkimystä murtaa Suomelle tyyppillinen yhdyskuintarakenne jossa työpaikat ja osin kauppa on sijoittunut kehäteiden ja muiden valtateiden varteen ja asutus omiin saarrekemaisiin lähiöihin. Myyrmäestä olisi helpolla tehtävissä alue, jossa elämää olisi vuorokauden ympäri.

Tämä kolmas toimintalinja pitää sisällään lähinnä tiedon keräämistä ja jalostamista sekä verkostomaisia työpajoja kiinteistöjen omistajien, rakennusliikkeiden ja kaupungin kanssa, sillä selvää on että tämän hankkeen puitteissa ei ole mahdollista tehdä tiloja mahdollistavia investointipäätöksiä

Toimenpiteet:

 • Osallistutaan yhteissuunnittelun periaatteiden mukaisesti Myyrmäen keskustan kehittämiseen ja pyritään vaikuttamaan siihen Myyrmäkeen syntyisi lähiöympäristössä ainutlaatuinen kivijalkaliiketilojen ekosysteemi
 • Markkinoidaan Myyrmäkeä sijoittumispaikkana muun muassa myyryork.city verkkosivuston kautta
 • Selvitetään kyselytutkimuksen avulla eri tyyppisten yritysten mielenkiintoa sijoittua Myyrmäkeen.