Varauksesi on vastaanotettu. Kiitos!
Yhdistetään kassalle...

Varaus on vahvistettu

Valitse päivä

Valitse aika

Täytä tiedot

Hinnat , ohjeet ja varausehdot

Hinnat

Pieni neukkari 10 €/tunti
Iso neukkari 20 €/tunti
Galleria-kahvila 25 €/tunti
Työpajasali 40 €/tunti
Koko tila 100 €/tunti

Puolen päivän (4h) tai päivän (8h) varauksista saa alennusta. Laajemman hinnaston löydät tästä linkistä.

Varausohjeet

Tee varaus vierestä löytyvällä lomakkeella. Voit selata eri tiloja liikkumalla kuvan päällä olevien nuolien avulla. Näet sivun alareunasta varaamiesi tilojen kokonaishinnan. Merkitse lomakkeelle myös mikäli tarvitset dataprojektoria tai fläppitaulua.

Voit maksaa varauksesi joko luottokortilla varaushetkellä tai erillisellä laskulla jolloin perimme 10 € laskutuslisän. Mikälivalitset laskun annan joko verkkolaskuosoite tai postiosoite.

Coworking tilan käyttäjät voivat varata tiloja jäsenehtojen mukaisesti veloituksetta merkitsemällä kohtaan kuponki tekstin "JÄSEN" ja MYYRMÄKI-liikkeen oma käyttö tekstin "MYYRYORK"

Koko tila on varattavissa vain iltaisin (klo 16-21), viikonloppuisin (la-su) tai arkipyhinä. Mikäli haluat koko tilan käyttöösi ole yhteydessä joko sähköpostilla hub@myrtsi.fi tai puhelimitse 020 7300 900.

Varausehdot

Tilojen käyttäjä sitoutuu noudattamaan kokoustilojen varausehtoja. Varausehtojen vastaisesta toiminnasta aiheutuvat kustannukset kuten ylimääräinen siivous, korjaustyöt ja vastaavat veloitetaan täysimääräisenä varaajalta.