Vanha jäsen

Mikäli olet jo jäsen, kirjaudu tunnuksillasi:

Uusi jäsen

muussa tapauksessa anna seuraavat tiedot:

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
Maksunvälittäjä:

Coworking Myyr York

Coworking Myyr York on Kauppakeskus Isomyyrissä Vantaan Myyrmäessä toimiva yhteisöllinen työtila jota ylläpitää MYYRMÄKI-liike (Myyrmäen kaupunkikulttuuri ry) Citycon Oyj:n myötävaikutuksella. Emme halua kahlehtia tilan käyttöä liian monimutkaisilla säännöillä, mutta muutamiin yhteisiin periaatteisiin jokainen käyttäjä joutuu sitoutumaan jotta samassa tilassa työskentely säilyy miellyttävänä kaikille.

1. Tilan käyttötarkoitus

Tila on tarkoitettu yhteisölliseksi "toimisto" -tyyppikseksi työtilaksi jossa työskentelee kymmeniä eri alojen ammattilaisia. Otathan huomioon ettei oma toimintasi kohtuuttomasti häiritse muiden työskentelyä. Tilasta löytyy erillinen neukkari palavereja varten, rauhallinen puhelinkoppi sekä loungetila verkottumista ja rupattelua varten, joten pidetään varsinainen työtila rauhallisena. Laajemmista tapahtumista, juhlista ja vastaavista tulee aina sopia erikseen.

Tila on avoinna kaikille käyttäjille arkisin klo 9:00 - 20:00 välisenä aikana, sekä viikonloppuisin klo 10 - 18 välisenä aikana, mikäli paikalla on Member- tai Team- jäseniä.  Member ja Team paketin lunastaneilla on mahdollisuus käyttää tilaa omalla avaimella 24/7. Tilan käyttö klo 01 - 06 välisenä aikana edellyttää kuitenkin tapauskohtaista sopimista.

Käynti tiloihin varsinaisen aukioloajan (ark klo 9:00 - 20:00) ulkopuolella tapahtuu kauppakeskuksen ulkopuolelta. Kauppakeskukseen vievä väliovi pidetään aukioloaikojen ulkopuolella suljetuna.

2. Jäsenyydet

Tilan käyttäjäksi pääsee liittymällä yhteisön "jäseneksi" tai lunastamalla päiväpassin. Jäsenpaketteja on tällä hetkellä kolme 1) Basic, 2) Member ja 3) Team. Niiden sisältö on esitelty näillä verkkosivuilla. "Jäsenyys" ei tarkoita yhdistyksen jäsenyyttä, vaan se oikeuttaa ainoastaan tilan ja näillä sivuillakuvattujen palveluiden käyttöön. Jäsenyys hankitaan lunastamalla haluttu jäsenpaketti näiden sivujen kautta. Jäsenyyden jatkumisen ehtona on jäsenpaketin mukaisten maksujen suorittaminen ja näiden sääntöjen noudattaminen.

Jäsenpaketin hinta lisättynä arvonlisäverolla veloitetaan kuukausittain jäsenen ilmoittamalta luotto- tai maksukortilta. Jäsenen tulee huolehtia siitä, että veloitus voidaan tehdä kortilta kunkin kuun 2. päivänä.

Myyrmäen kaupunkikulttuuri ry:llä on oikeus olla hyväksymättä yksittäistä jäsentä perustelematta sitä sen tarkemmin. Jäsenen suorittamat maksut palautetaan tällöin välittömästi. Myyrmäen kaupunkikulttuuri ry:llä on myös oikeus purkaa jäsenen sopimus, mikäli tämä on varoituksesta huolimatta jatkanut näiden sääntöjen vastaista toimintaa.

3. Isännät ja emännät

Tilan isännät ja emännän eli hostit ovat tavattavissa arkisin klo 9:00 - 20:00 välisenä aikana vastaamassa tilan käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Heiltä voi myös ostaa tilan käyttöön oikeuttavan päiväpassin.

4. Neuvottelutila

Neuvottelutila on kaikkien jäsenten vapaasti käytettävissä mikäli se on vapaana. He joiden jäsenyyspakettiin sisältyy neukkarin  ennakkovarausoikeus, voivat tehdä varaukset tilasta löytyvään varauskirjaan. Jäsenkohtaista ennakkovarausten määrää tai neuvottelutilan käytön määrää voidaan myöhemmin tarvittaessa rajoittaa, mikäli tilaan kohdistuu enemmän kysyntää mitä sinne mahtuu. Neuvottelutilasta löytyy dataprojektori.

5. Lounge, keittiö sekä kahvi/tee

Tilan lounge ja keittiö ovat kaikkien vapaasti käytettävissä. Kahvi- ja tee sisältyy jäsenpaketin hintaan. Jääkaappiin ja muualle keittiöön jätettävät omat ruokatarvikkeet tulee nimikoida ja vanhentuneet ruokatarvikkeet tulee korjata pois. 

Loungesta löytyy pieni kirjasto ja lehtiä.

6. Langaton verkko, tulosteet ja kopiot

Tilasta löytyy kaikkien käytettävissä oleva langaton verkko jonka salasanan saa hosteilta. Heillä on myös mahdollisuus rajoittaa verkkoa kohtuuttomasti rasittavaa käyttöä.

Kopiot ja tulosteet tulee merkitä asianomaiseen vihkoon/listaan. Jäsenpakettiin sisältyvän määrän ylittävät kopiot ja tulosteet laskutetaan neljästi vuodessa.

7. Posti

Jäsenet voivat ohjata postinsa tilaan osoitteella Liesikuja 1, 01600 VANTAA. Saapuva posti lajitellaan jäsenten lokeroihin. Jäsenyyden päättymisen jälkeen saapuva posti palautetaan lähettäjälle. Jokainen vastaa itse osoitteenmuutosten tekemisestä

8. Säilytystila

Member- ja Team- paketteihin sisältyy lukittava säilytystila, johon käyttäjä tuo oman riippulukon.

9. Siisteys

Jokainen vastaa osaltansa tilan siisteydestä. Jätteet tulee lajitella asianmukaisesti tilan jäteastioihin.

10. Vieraat

Jäsenpaketin lunastaneilla on mahdollisuus kutsua tiloihin vieraita. Tapaamiset tulee pitää siihen varatuissa tiloissa (neukkari, lounge) eikä vieraista saa aiheutua häiriötä tilan muille käyttäjille. Jäsenet ovat vastuussa näiden sääntöjen noudattamisesta myös omien vieraidensa osalta.

11. Avaimet

Member- ja Team paketin lunastaneilla on mahdollisuus lunastaa avain, jolla tiloihin pääsee aukioloaikojen ulkopuolella kauppakeskuksen ulkopuolelta. Avaimesta suoritetaan pantti joka palautetaan kun avain luovutetaan takaisin.

12. Viikkokokous

Kerran viikossa yhdessä sovittavana ajankohtana järjestetään viikkokokous, jossa sovitaan yhteisistä toimintaperiaatteista.

13. Muutokset

Tilan ylläpitäjällä on oikeus tehdä muutoksia näihin sääntöihin ilmoittamalla siitä kaikille voimassa olevan jäsenpaketin lunastaneille

14. Vastuut

Jokainen käyttäjä vastaa itse oman toimintansa mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta itselle tai toiselle osapuolella. Jokainen on itse vastuussa tiloihin mahdollisesti jätettävistä tavaroista.

Tilan ylläpitäjä ei ole vastuussa jäsenille aiheutuvasta vahingosta.

Coworking Myyr York

Jäsenyydet

MYYRMÄKI-liike

 

Ota yhteyttä

Puhelin:
020 7300 901


Osoite

Coworking Myyr York
Kauppakeskus Isomyyri, 2 krs.
Liesikuja 1
01600 VANTAA

Sähköposti:
hub@myrtsi.fi