Uncategorised

Kokoustilojen varausehdot

Coworking Myyr York tilan kokoustilojen käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1. Iso ja pieni neukkari sekä galleria-kahvila sekä toinen työpajatila ovat varattavissa joka päivä klo 7 - 21 väliseksi ajaksi. Muut tilat arkisin klo 17 - 21 välisenä aikana sekä viikonloppuisin klo 7 - 21. Koko tilan varaus ei sisällä kahta pikkuneukkarin vieressä olevaa MYYRMÄKI-liikkeen käytössä olevaa toismitotilaa. Tilat ovat varattavissa myös useammaksi peräkkäiseksi päiväksi jolloin tiloihin voi jättää omia tavaroita eikä niitä tarvitse siivota välillä.

2. Tila on varaajan käytössä varattuna ajankohtana. Tilasta on poistuttava varausajan päätyttyä. Viikonloppu- ja iltakäytön osalta avainten noudosta ja palauttamisesta on sovittava erikseen.

3. Varaajan toiminta ei saa aiheuttaa häiriötä tilan muille käyttäjille. Varaajan käytettävissä ovat työskentelysalin Lundia hyllystä löytyvät toimistotarvikkeet, sohvaryhmän vierestä löytyvä kirjasto sekä keittiö astioineen. Tarvikkeet, kirjat ja lehdet tulee palauttaa paikoilleen aina tilasta poistuttaessa.

Tilan muiden käyttäjien tavaroihin (tietokoneet, toimistotarvikkeet, paperit jne.) tai kaapeissa oleviin tavaroihin ei saa koskea.

4. Varaajan käytettävissä on 4-väri tulostin, kopiokone ja skanneri sekä WiFi verkko joiden tunnukset löytyvät tilan seinältä.

Pikkuneukkarista löytyy näyttöruutu johon voi kytkeä tietokoneen langattomasti Apple Tv:n välityksellä tai VGA/HTMI liitännällä.

Tiloja säännöllisesti käyttävien on mahdollista saada käyttöönsä säilytystilaa ja/tai lukittava lokero.

5. Mikäli varaaja pitää kulkua tilaan avoimena, varaajan tulee valvoa ettei tilaan pääse asiattomia henkilöitä. Varaaja vastaa omalla käyttövuorolla tilasta mahdollisesti katoavasta omaisuudesta. Kauppakeskukseen vievä väliovi on pidettävä kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella aina lukittuna eikä kauppakeskuksen tiloihin saa tällöin kulkea.

6. Poistuttaessa tilasta paikat tulee siivota ja kalusteet tulee aina jättää alkuperäisille paikoille. Mikäli roskia syntyy enemmän mitä tilan jäteastioihin mahtuu, roskat tulee viedä IsoMyyrin lastauslaiturilla sijaitseviin jäteastioihin.

Likaiset astiat tulee laitta astianpesukoneeseen. Kahvinkeitin on otettava pois päältä ja puhdistettava.

Siivouskomerosta löytyy imuri, moppi, pesuaineita sekä wc- ja talouspaperia.

7. Voit mainostaa tilassa järjestettävää tapahtumaa tilan ikkunassa ja ilmoitustaululla sekä postata siitä tiedon tilan Facebook-sivulle.

Tilasta löytyy Polaroid kamera jolla halukkaat käyttäjät voivat ottaa itsestään kuvan ja lisätä sen seinältä löytyvään kollaasiin.

8.Tilasta aiheutuvat kustannukset katetaan käyttäjiltä perittävillä maksuilla, joten kokoustilojen käyttäjien tulee sitoutua tiloista perittävään vuokraan. Useammaksi vuorokaudeksi varatuista tiloista ei peritä vuokraa klo 21 - 7 väliseltä ajalta. Vuokra-lasku lähetetään varaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja sen maksuehto on 10 vrk/netto.

Varausehtojen vastaisesta toiminnasta aiheutuvat kustannukset kuten ylimääräinen siivous, korjaustyöt ja vastaavat veloitetaan täysimääräisenä varaajalta.

Yhteisö

Coworking tilaan jo nyt syntynyt eri alojen ammattilaisista koostuva yhteisö joka tukee toinen toistensa tekemistä. Syksyn myötä on luvassa yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia.

Yhteisöllinen työtila

Coworking Myyr York on Myyrmäen sydämestä löytyvä yhteisöllinen työtila, jonka jäsenet voivat käyttää tiloja monipuolisesti omien tarpeidensa mukaisesti. Yhteisöllinen työtila on jaettu tila, jossa jokainen voi asettua mille tahansa vapaalle paikalle. Duunareille löytyy sekä oman rauhan tuovia nurkkauksia että tytöpisteitä yhteisen ison pöydän ääressä. Mukaan pääsee joko päivämaksulla tai hankkimalla kuukauden mittaisen paketin. Jäsenten käytettävissä on läppäripaikan lisäksi langaton verkko, 4-väri lasertulostein, skanneri, pari dataprojektorilla varustettua neuvottelutilaa, lounge kirjastoineen sekä keittiö ja sosiaalitilat.

Tutustu jäsenpaketteihin täällä

TapahtumatilaCoworking Myyr York on myös kokous- ja tapahtumatila monenlaiseen käyttöön
* omien asiakkaiden ja sidosryhmien tapaamisiin
* työpajoihin
* yhteisöllisten tapahtumien suunnittelukokouksiin
* koulutustilaisuuksiin

Käytettävissä on seuraavat tilat

* pieni neukkari max. 6 henkeä
* iso neukkari max. 12 henkeä
* galleria-kahvila max. 20 henkeä
* tapahtumatila max. 30 henkeä
* koko tila max. 100 heä

Tila Pieni neukkari Iso neukkari Galleria-kahvila Työskentelytila Koko tila
Tuntihinta 10 eur 20 eur 25 eur 40 eur 100 eur
amu-/Iltapäivä/Ilta 4h 25 eur 45 eur 50 eur 100 eur 225 eur
Koko päivä 8h 40 eur 80 eur 90 eur 160 eur 320 eur

* Jäsenpaketteihin Member ja Team sisältyy mahdollisuus varata neukkari ennakkoon. Samanaikaisesti neukkarivarauksia voi olla voimassa kuitenkin korkeintaan 8 tunniksi.
** Kaikki jäsenet saavat kokoustilojen hinnoista - 25 %
*** Koko tila on lähtökohtaisesti varattavissa vain viikonloppuisin (la-su) ja arkipyhinä
**** Työskentelytiloista vain toinen on varattavissa arkisin klo 8 - 16 välisenä aikana
Hintoihin lisätään alv 24 %
Erikoistarpeista kannattaa pyytää aina erillinen tarjous.


Galleria-kahvila on varattavissa myös pidempiaikaiseen näyttelykäyttöön.

Varaukset ja tiedustelut

e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh: 020 7300 900

Tapahtumatilavaraukset

Varaa alla olevalla lomakkeella Coworking Myyr York kokoustilojen käyttö

A) Varamista että tilat ovat vapaana haluamanasi ajankohtana. Pienestä ja isosta neukkarista löytyy sähköinen varauskalenteri, muiden tilojen osalta soita puh 020 7300 900.

B). Täytä alla oleva varauslomake

C). Hyväksy alla olevat käyttöehdot:

1.

Iso ja pieni neukkari sekä aulakahvila ovat varattavissa  joka päivä klo 7 - 21 väliseksi ajaksi. Muut tilat arkisin klo 17 - 21 välisenä aikana sekä viikonloppuisin klo 7 - 21. Koko tilan varaus ei sisällä kahta pikkuneukkarin vieressä olevaa MYYRMÄKI-liikkeen käytössä olevaa toismitotilaa.

Iso- ja pieni neukkari sekä kahvilatila voidaan varata myös useammaksi peräkkäiseksi päiväksi jolloin tiloihin voi jättää omia tavaroita eikä niitä tarvitse siivota välillä.
 
2.

Tila on varaajan käytössä varattuna ajankohtana. Tilasta on poistuttava varausajan päätyttyä. Viikonloppu- ja iltakäytön osalta avainten noudosta ja palauttamisesta on sovittava erikseen.

3.

Varaajan toiminta ei saa aiheuttaa häiriötä tilan muille käyttäjille. Varaajan käytettävissä ovat työskentelysalin Lundia hyllystä löytyvät toimistotarvikkeet, sohvaryhmän vierestä löytyvä kirjasto sekä keittiö astioineen. Tarvikkeet, kirjat ja lehdet tulee palauttaa paikoilleen aina tilasta poistuttaessa.

Tilan muiden käyttäjien tavaroihin (tietokoneet, toimistotarvikkeet, paperit jne.) tai kaapeissa oleviin tavaroihin ei saa koskea.

Varaajan käytettävissä on 4-väri tulostin, kopiokone ja skanneri sekä WiFi verkko joiden tunnukset löytyvät tilan seinältä.
 
Pikkuneukkarista löytyy näyttöruutu johon voi kytkeä tietokoneen langattomasti Apple Tv:n välityksellä tai VGA/HTMI liitännällä.

Tiloja säännöllisesti käyttävien on mahdollista saada käyttöönsä säilytystilaa ja/tai lukittava lokero.

4.

Mikäli varaaja pitää kulkua tilaan avoimena, varaajan tulee valvoa ettei tilaan pääse asiattomia henkilöitä. Varaaja vastaa omalla käyttövuorolla tilasta mahdollisesti katoavasta omaisuudesta. Kauppakeskukseen vievä väliovi on pidettävä kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella aina lukittuna eikä kauppakeskuksen tiloihin saa tällöin kulkea. 

5.

Poistuttaessa tilasta paikat tulee siivota ja kalusteet tulee aina jättää alkuperäisille paikoille. Mikäli roskia syntyy enemmän mitä tilan jäteastioihin mahtuu, roskat tulee viedä IsoMyyrin lastauslaiturilla sijaitseviin jäteastioihin.

Likaiset astiat tulee laitta astianpesukoneeseen. Kahvinkeitin on otettava pois päältä ja puhdistettava.

Siivouskomerosta löytyy imuri, moppi, pesuaineita sekä wc- ja talouspaperia.

6.

Voit mainostaa tilassa järjestettävää tapahtumaa tilan ikkunassa ja ilmoitustaululla sekä postata siitä tiedon tilan Facebook-sivulle.

Tilasta löytyy Polaroid kamera jolla halukkaat käyttäjät voivat ottaa itsestään kuvan ja lisätä sen seinältä löytyvään kollaasiin.

6.
 
Tilasta aiheutuvat kustannukset katetaan käyttäjiltä perittävillä maksuilla, joten kokoustilojen käyttäjien tulee sitoutua tiloista perittävään vuokraan. Useammaksi vuorokaudeksi varatuista tiloista ei peritä vuokraa klo 21 - 7 väliseltä ajalta.  Vuokra-lasku lähetetään varaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja sen maksuehto on 10 vrk/netto.