Coworking Myyr York tilan kokoustilojen käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1. Iso ja pieni neukkari sekä galleria-kahvila sekä toinen työpajatila ovat varattavissa joka päivä klo 7 - 21 väliseksi ajaksi. Muut tilat arkisin klo 17 - 21 välisenä aikana sekä viikonloppuisin klo 7 - 21. Koko tilan varaus ei sisällä kahta pikkuneukkarin vieressä olevaa MYYRMÄKI-liikkeen käytössä olevaa toismitotilaa. Tilat ovat varattavissa myös useammaksi peräkkäiseksi päiväksi jolloin tiloihin voi jättää omia tavaroita eikä niitä tarvitse siivota välillä.

2. Tila on varaajan käytössä varattuna ajankohtana. Tilasta on poistuttava varausajan päätyttyä. Viikonloppu- ja iltakäytön osalta avainten noudosta ja palauttamisesta on sovittava erikseen.

3. Varaajan toiminta ei saa aiheuttaa häiriötä tilan muille käyttäjille. Varaajan käytettävissä ovat työskentelysalin Lundia hyllystä löytyvät toimistotarvikkeet, sohvaryhmän vierestä löytyvä kirjasto sekä keittiö astioineen. Tarvikkeet, kirjat ja lehdet tulee palauttaa paikoilleen aina tilasta poistuttaessa.

Tilan muiden käyttäjien tavaroihin (tietokoneet, toimistotarvikkeet, paperit jne.) tai kaapeissa oleviin tavaroihin ei saa koskea.

4. Varaajan käytettävissä on 4-väri tulostin, kopiokone ja skanneri sekä WiFi verkko joiden tunnukset löytyvät tilan seinältä.

Pikkuneukkarista löytyy näyttöruutu johon voi kytkeä tietokoneen langattomasti Apple Tv:n välityksellä tai VGA/HTMI liitännällä.

Tiloja säännöllisesti käyttävien on mahdollista saada käyttöönsä säilytystilaa ja/tai lukittava lokero.

5. Mikäli varaaja pitää kulkua tilaan avoimena, varaajan tulee valvoa ettei tilaan pääse asiattomia henkilöitä. Varaaja vastaa omalla käyttövuorolla tilasta mahdollisesti katoavasta omaisuudesta. Kauppakeskukseen vievä väliovi on pidettävä kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella aina lukittuna eikä kauppakeskuksen tiloihin saa tällöin kulkea.

6. Poistuttaessa tilasta paikat tulee siivota ja kalusteet tulee aina jättää alkuperäisille paikoille. Mikäli roskia syntyy enemmän mitä tilan jäteastioihin mahtuu, roskat tulee viedä IsoMyyrin lastauslaiturilla sijaitseviin jäteastioihin.

Likaiset astiat tulee laitta astianpesukoneeseen. Kahvinkeitin on otettava pois päältä ja puhdistettava.

Siivouskomerosta löytyy imuri, moppi, pesuaineita sekä wc- ja talouspaperia.

7. Voit mainostaa tilassa järjestettävää tapahtumaa tilan ikkunassa ja ilmoitustaululla sekä postata siitä tiedon tilan Facebook-sivulle.

Tilasta löytyy Polaroid kamera jolla halukkaat käyttäjät voivat ottaa itsestään kuvan ja lisätä sen seinältä löytyvään kollaasiin.

8.Tilasta aiheutuvat kustannukset katetaan käyttäjiltä perittävillä maksuilla, joten kokoustilojen käyttäjien tulee sitoutua tiloista perittävään vuokraan. Useammaksi vuorokaudeksi varatuista tiloista ei peritä vuokraa klo 21 - 7 väliseltä ajalta. Vuokra-lasku lähetetään varaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja sen maksuehto on 10 vrk/netto.

Varausehtojen vastaisesta toiminnasta aiheutuvat kustannukset kuten ylimääräinen siivous, korjaustyöt ja vastaavat veloitetaan täysimääräisenä varaajalta.