Hankkeen ensimmäinen vaihe pitää sisällään varsinaisen Coworking Myyr York osuuden, joka pitää sisällään yhteiskäyttöisiä toimisto- ja työtiloja, joita saa käyttöönsä hankkimlla itselleen sopivimman jäsenpaketin. Voit hankkia yhden päivän mittaiseen käyttöön oikeuttavan päiväpassin tai liittyä kuukausittain veloitettavaa maksua vastaan jäseneksi valitsemalla itsellesi parhaiten soveltuvan jäsenpaketin.

 pohja työtila pohja
Coworking toimistosta löytyy pari isompaa huonetta työpöytineen sekä muutama rauhallisempi soppi työntekoon

kirjasto pohja pohja
Jäsenten käytettävissä on pieni kirjasto, ajankohtaiset lehdet, keittiö, rupatteluun soveltuva lounge-tila
sekä muutama rauhallinen keskustelunurkkaus

pohja pohja pohja
Käytettävissä on lisäksi kaksi erillistä neuvottelutilaa, isompi neukkari langattomalla videotykillä sekä koko seinän kokoisella
valkokankaalla sekä pienempi neukkari langattomalla led-näytöllä. Molemmista neuvottelutiloista löytyy tietenkin myös
fläppitaulu. Coworking tilan sisäänkäynnin vierestä löytyvää kahviotilaa voi myös käyttää kokoontumisiin.

pohja
Tilan etualalla kahviotilan yhteydessä on pieni galleriatila taide- ja valokuvanäyttelyille.
Jäsenillä on käytettävissä mm. 4-väri tulostimet A4/A3, kopiokone ja skanneri

Sovi tutustumiskäynti

Tule kahville ja tutustumaan Coworking tilaamme. Esittelemme sinulle tilan ja sen palvelut, jonka jälkeen voit halutessasi työskennellä loppupäivän tilassa veloituksetta.

Kerro lomakkeella haluamasi ajankohta. Ilmoitamme sinulle erikseen mikäli kyseinen ajankohta ei jostakin syystä käy.

GALLERIA

Coworking tilan etualalla on pieni galleriatila, joka mahdollistaa erilaiset taide-, valokuva ja muut näyttelyt. Käytettävissä on yhteensä 6 kpl yllä olevissa valokuvissa näkyviä kaksipuoleisia näyttelysermejä, jotka voidaan asettaa siten että osa sermeistä näkyy tilan suljettuna ollessa myös näyteikkunoista. Galleriassa järjestettäviltä näyttelyiltä ei peritä vuokraa. Tiedustelut 020 7300 901 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KOKOUKSET, TAPAHTUMAT JA TYÖPAJAT

Coworking Myyr York on myös kokous- ja tapahtumatila erityisesti erilaisille työpajoille ja vastaaville tapahtumille. Meiltä löytyy kaksi langattomalla dataprojektorilla/LED näytöllä varustettua neuvottelutilaa. Pienempään mahtuu 6 - 8 henkeä ja suurempaan 10 - 14 henkeä. Näiden lisäksi kahviosta löytyy pöytäpaikat 20 hengelle. Voit myös tiedustella koko tilaa esimerkiksi työpajan pitopaikaksi. Kokoustilojen vuokrat jäsenistön ulkopuolelle 10€ - 20€/h/tila. Tiedustelut 020 7300 901 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

POHJAPIIRROS

pohja

 

Tila sijaitsee kauppakeskus Isomyyrin 2. kerroksessa heti liukuportaiden oikealla puolella. Jäsenten käytössä on sisäänkäynti myös suoraan ulkoa.

Kauppakeskuksen puoleisesta sisäänkäynnistä tullaan pienimuotoiseen galleria- ja kahvilatilaan. Itse tilasta löytyy työskentelytilojen lisäksi myös erotettu neuvottelutila, vapaamuotoiseen verkottumiseen soveltuva lounge ja sosiaalitilat.