Coworking Myyr York yhteisölliset toimisto- ja työtilat ovat vasta alkua. Mikäli kysyntää ilmenee, tavoitteena on laajentaa tiloja vuoden 2017 aikana käsittämään myös seuraaviin tiloihin:

Artesaanipaja

Coworking periaatteella toimiva tila käsityöläisille kuten vaatesuunnittelijat, lavastajat, ompelijat, korusepät, taiteilijat. Erona nyt avattavaan tilaan, työstä voisi aiheutua enemmän muun muassa melua.

Tapahtuma- ja teatteritila

Intiimi noin sadan hengen tapahtumatila teatteriesityksille, pienimuotoisille konserteille, seminaareille ja vastaaville tapahtumille. Päivisin tila toimisi kokous- ja seminaaritilana. Iltaisin sieltä voisi löytyä kiertäviä teatteriesityksiä, konsertteja sekä muuta vastaavaa ohjelmaa.

Galleriatila

Avaamme jo ensimmäisessä vaiheessa pienen galleria, mutta mikäli kysyntää ilmenee, tavoitteena on laajentaa hieman isompaan itsenäiseen galleriatilaan. Näyttelytila soveltuu vaikkapa taide- tai valokuvanäyttelyn pitopaikaksi.

Pop Up myymälät

Etsitkö kausiluonteista myyntitilaa tai haluatko testata omaa liike-ideaasi? Kokonaisuuteen mahtuu hyvin eri kokoisia pop up myymälöitä jotka palvelevat tilojen käyttäjiä, kauppakeskuksen asiakkaita sekä muita myrtsiläisiä.

Myyrmäen keskustan uusien hankkeiden esittely

Myyrmäen keskusta tulee uudistumaan lähivuosina vahvasti. Tila voisi toimia myös keskustan uusien kohteiden esittelytilana.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 020 7300 900.